Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar BastiandeBruijn.nl Bericht schrijven
Bericht 76 t/m 95 van 135
Naam hanny voermans
Datum 18-09-2004 13:13:59

hoi bastian

je vader vroeg informatie aan mij over het thomashuis en tegelijkkertijd mailde hij jouw site.
vol bewondering heb ik er naar zitten kijken hartstikke tof hoor.
de communicatie bladen vind ik erg goed ik las dat de school er niet meer mee verder zou willen gaan. ik ben het helemaal met je vader eens hoor dat het moet blijven bestaan, is juist hartsikke fijn dat jij op jouw manier kan vertellen wat je allemaal doet
ik vond het leuk om naar de bladen te kijken en ook om te zien hoe dat je aan het genieten bent van de dingen die je doet.
complimenten voor je vader echt mooi dat hij dat allemaal an en doet.

groetjes Hanny

Naam ton van wijngaarden
Datum 14-09-2004 21:23:42

Bastian ik vind dat je een hele leuke website hebt.

Naam Ellis Wessels
Datum 12-05-2004 01:47:41

zeer leuke site en in duidelijke tekst.
ik ben Ellis, zit op het OCR in enschede heb een geest en lichamelijkhandicap en epilepsie. ik(vader)heb toch vraagjes die misschien beantwoord kan worden door jouw vader.
wij beginnen pas met pgb en wij hebben een buget voor OB en AB, maar weten niet goed wat wel en niet kan/mag.Ik heb op de site van PER SALDO een stuk gelezen dat ging over"met een pgb kan veel,maar niet alles" daarin staat dat je met het pgb alle vormen van hulp en bege-
leiding kan inkopen die binnen de zes zorg functies vallen.is dit zo?. Als dit zo is dan kan/mag je dus per moment zelf kiezen wat goed/nodig voor Ellis is. Wij willen ook ons zelf wat meer rust geven in vorm van bv sport of paaruur zomaar samen weg(is al lang geleden)en dan iemand inhuren voor oppas,kan dat?. ook willen wij Ellis vaker alleen meenemen zodat zij meer aandacht en rust krijgt,eris veel gebeurd laatste 8 jaar,zomaar ergens heen mag dan iemand ingehuurd worden om op de andere kinderen te passn?

Naam johanna oostdijk
Datum 19-04-2004 20:59:01

hallo bastian,ik heb het adres van je site gekregen van jantine. Ze heeft altijd hele verhalen over je en dat ze altijd naar je toe gaat op zaterdag om leuke dingen te doen. Wat leuk om nu ook eens te zien, hoe je er uit ziet.Knap van papa hoor dat hij zo'n mooie site gemaakt heeft met al die foto's. Zie ik ook nog mijn hondje terug, daar heb je leuk mee gespeelt hoorde ik. Heel veel plezier op de zaterdagen met jantine. groetjes van johanna, de zus van jantine.

Naam Corrie Stoff
Datum 17-04-2004 21:06:01

Hallo Bastian,

Wat heb jij een geweldig leuke site.
Je bent er vast heel trots op dat iedereen jou
kan zien op internet. Heel leuk om te zien wat
jij allemaal doet op school.En wat sta jij cool
op de foto zeg. Ik vind jou super .
Groetjes uit Tubbergen, dat is in het Oosten
van Nederland vlakbij Duitsland. Ik kom zeker nog een keer een kijkje nemen op jouw site.

Groetjes Corrie

Naam Jantine Oostdijk
Datum 14-04-2004 22:18:36

Hoi Bastian,

Ik was op jouw pagina aan het kijken, naar de mooie foto's en zag dat ik ook in je schriftje kon schrijven.
Dus die kaans neem ik.
Ik zag ook nog foto's van de gym ertussen staan, leuk hoor.
Tot zaterdag,
Groetjes Jantine

Naam Marjan Nederlof
Datum 19-02-2004 22:44:11

hallo Bastian, dat was even een gezellige toet die me tegemoet lachte toen ik op zoek was naar PGB sites.Ben je altijd zo een lachebek? Ik werd er zelf ook vrolijk van en dat is knap horo als de probleempjes met geld en goede zorg krijgen weer eens hoogst actueel zijn. Je papa weet gelukkig veel van die zaken en als ik er niet uit kom ga ik hem bellen. Hij kan trouwens ook van die keigave sites maken. Twee kanjers dus. Groetjes Marjan

Naam Alie Sluiter
Datum 11-02-2004 12:59:35

Hallo,

Ik had een rondmail gekregen en kwam zo op jouw pagina terecht. Wat fijn dat ik uitleg kreeg over het pgb en van jouw foto's mocht genieten. Een leuke site die de moeite waard is, hoor.

Groet,
Alie

Naam ingrid
Datum 28-01-2004 23:03:47

hoi bastian
jeetje !! wat een coole site heb jij zeg.
en weet je.....ik heb net ook een spelletje gespeeld,boter kaas en eieren..ik heb alleen niet gewonnen,,snik snik..hihi..de groetjes en veel plezier in de sneeuw?,of ligt er geen sneeuw bij jouw? denk het wel..haha nou doeg
ingrid breedveld

Naam Sjaak Ooteman
Datum 21-01-2004 19:16:55

Bastian,

Je bent gewoon een geluksvogel met je eigen home-page, je hebt volgens mij een fantastische vader (maar die vindt het ook leuk om mee te doen hoor).
Heel veel succes heb je haast niet nodig, want je bent volgens mij een slimme jongen. Blijf positief, dan komt altijd alles wel goed.
Groeten Sjaak

Naam Loes Hemmen
Datum 06-01-2004 07:45:50

Hallo Bastian,

Succes op school, ik kan me voorstellen dat het even wennen is na de vakantie. Wil je je vader bedanken voor zijn snelle reactie op mijn vraag?

Groetjes uit Leeuwarden

Naam dieter
Datum 17-12-2003 22:47:54

groetjes uit Belgie en prettige feestdagen

Naam dieter
Datum 02-12-2003 02:25:36

groetjes uit Belgie

Naam Tilly Dorst
Datum 22-11-2003 06:42:35

Ha Bastian
Dat is toevallig, zit ik te surfen naar PGB-pagina's, kom ik jou neens tegen.
Pas geleden zag ik je ook al, in de klas, want als leesmoeder (van Joris), kom ik elke week even buurten.
Misschien dat ik jouw vader nog eens bel, want wij zijn druk in de weer om ons PGB op de Herman Broeren School in te zetten. Dat gaat bepaald niet vanzelf, dus wie weet kunnen we eens afstemmen.
Groetjes, Tilly Dorst
tel 070-393 1330

Naam ellen naaborg
Datum 06-11-2003 14:45:40

hoi bastian! Wat heb jij een leuke site! Gezellig om zo ook even te kunnen laten weten dat ik het erg leuk vind dat je met Caroline aan het zwemmen bent. Volgens mij vinden jullie dat allebei een groot feest om te doen. Blijven sporten hoor!!!!!!! Wat doe jij trouwens een leuke dingen en wat heeft je vader daar mooie combladen voor gemaakt. Ik heb alle foto's bekeken en ik vind ze allemaal even leuk. Veel plezier met alle uitstapjes en groeten voor Letty, Jorian, papa, mama en Caroline! Ellen Naaborg

Naam Hannah Kruijff
Datum 21-10-2003 16:59:07

Hoi Bastian,

Wat leuk dat jij een www-tje bent! En nog zo'n goeie ook! Je boft maar met zo'n pappa. Ik vind het leuk om met jou te kunnen werken. Ik hoop dat je nog lang op deze school zult blijven. En vandaag hebben we weer hard gewerkt, vind je niet? Dat gaat ook heel goed als je allebei zo vrolijk bent Tot morgen!
Groetjes, Hannah (logo-juf)

Naam Fam. van Koppen
Datum 12-10-2003 21:28:18

Hoi lieve Bastian,
Vandaag ben je met jouw vader, moeder en broer Joriaan op visite geweest. Wij vonden het erg leuk en gezellig. Maar wij merkten vooral dat jij het erg naar je zin had tussen de kinderen, de auto's en de tollers. Wat jammer dat ons konijn "Ruby" zo lelijk deed. We hebben hem in de avond een standje gegeven en voor straf mocht hij niet uit zijn kooi. We hopen dat je snel weer eens langskomt. Veel plezier in de herfstvakantie !
Groetjes, René, Patricia, Barry & Tessa

Naam Ron van Duuren
Datum 29-09-2003 22:01:58

Hoi, Bastian. Wat leuk dat jij een eigen site hebt. Ik ben Ron en ben bewegingsagoog op Abrona in Huis ter Heide. Ik geef bewegingslessen aan mensen zoals jij en vindt dat een mooi vak wat me veel voldoening geeft.
Voor de toekomst hoop ik dat jij je draai in de maatschappij zult vinden en een gelukkig mensenkind zal worden. Er zijn veel mooie mensen op deze aarde en jij bent daar één van.
groeten van Ron van Duuren

Naam Caroline
Datum 07-09-2003 19:36:01

Hoi Bastian!!!

Wat een leuke foto's staan er op jouw site!! Ik kan zien dat je een super vakantie heb gehad . Ik vond het vandaag heel gezellig met jou in Rotterdam. Dat grote marineschip was leuk hè?!?! We gaan snel een keer zwemmen want ik heb gehoord dat jij dat goed kan.

dikke kus Caroline

Naam Kitty en Sheila
Datum 02-09-2003 10:07:14

Hallo Bastian,
We zitten samen in de klas jou site te bekijken. Vooral de com.bladen spreken jopu erg aan.Die van de poes is ook wel erg mooi.
Je zit nu aan en stuk door te miauwen en te lachen. Wat hebben jou papa en mama dit mooi gemaakt zeg.
Leuk om af en toe eens te bekijken met je vriendjes op school.
Dag Basje.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende